Red Light Center VR

The Red Light Center is een virtuele wereld voor volwassenen gemodelleerd naar de beroemde Wallen van Amsterdam. Utherverse Inc. heeft in 2006 dit erotische spel gelanceerd en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 3.000.000 gebruikers.

Home » Red Light Center VR

Volwassen speeltuin

Red Light Center biedt een virtuele speeltuin voor volwassenen met daarin alles wat je ook op de Wallen kunt vinden en is nu ook in VR beschikbaar. Hierbij moet je denken aan nachtclubs, bars, stripclubs, bioscopen en seksshops. Hierbij werkt men met een sociaal platform, waarmee de gebruikers met elkaar in contact kunnen komen en een vriendenlijst kunnen aanmaken. Bezoekers kunnen de server kiezen van het land waar ze wonen om zo in contact te komen met mensen uit hun eigen land.

Virtueel geld

In The Red Light Center werken ze met virtueel geld en je krijgt zelfs de mogelijkheid om te ondernemen door bijvoorbeeld een appartement of villa te verhuren. Het virtuele geld kun je zelfs laten omzetten naar echt geld. Gebruikers creëren een eigen avatar die al je fantasiëen in een virtuele wereld kan beleven. De vip-gebruikers hebben toegang tot seksclubs, stijlvolle bars, BDSM-ruimtes en clubs voor swingers. Daar kun je uiteraard met andere gebruikers virtuele seks hebben.

In de Red Light Center virtuele wereld zijn uiteraard ook tal van werkende vrouwen beschikbaar. De vrouwen worden betaald in virtueel geld en krijgen 1 ray. Dit is ongeveer 10 cent waard. Gebruikers kunnen makkelijk in contact komen met het spel en als ze willen kunnen ze ook buiten de virtuele wereld met elkaar afspreken.

Voordelen van Red Light Center

Een van de belangrijkste sterke punten is de kwaliteit van de visuele en audiofuncties. Alles ziet er erg realistisch uit en het is erg leuk om rond te lopen en interactief bezig te zijn met andere gebruikers. De avatars kunt u zo specifiek en uitgebreid maken als je zelf wilt, waar erg wordt gelet op details. Het spel is erg gebruiksvriendelijk. 45% van de nieuwe gebruikers is vrouw en dat is erg veel voor erotische spellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VR Live Sex