3DXChat

3DXChat Oculus Rift3DXChat is een online multiplayer 3D VR sex game Sociaal platform waar leden elkaar ontmoeten in een virtuele wereld. Gebruikers kunnen chatten en daten met andere gebruikers in deze virtuele adult wereld. Momenteel is deze adult game alleen compatibel met de Oculus Rift.

Home » 3DXChat

Oculus Rift en Quest compatibel


In Virtual Reality is deze 3D Chat sexgame momenteel alleen te spelen voor bezitters van een Oculus Rift. Wie de game in VR wil spelen moet naast een Oculus Rift ook nog in het bezit zijn van een “Oculus Rift ready pc”. Hierdoor is deze Multiplayer 3D sexgame voor het grote publiek nog niet toegankelijk, maar daar zal uiteraard op termijn verandering in komen. Een goede tip is om nog een tijd te wachten, totdat de Oculus Rift betaalbaar wordt voor het grote publiek. Wel is de game gewoon toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een pc.

Gewonnen awards


Er werden vier belangrijke Adult Gaming Awards gewonnen door 3DXChat. Door Adultgamesnews.com werd de game verkozen tot ‘beste Adult MMORPG’. Adultsexgamesreviews.com verkoos het Sociale adult platform tot ‘Beste Virtuele sex game’ in de categorie. De “Adult MMO Graphics award” volgens TheVirtualRealsexreview.com en de “innovatiefste sex game” volgens MMOVSG.net

Meeslepende VR Sex MMORPG


De eerste online multiplayer 3D VR sex game die compatibel is voor de Oculus Rift. Zodra deze meeslepende Adult MMORPG voor meer VR-headsets beschikbaar is, zal dat in deze review vermeld worden. De game wordt ook nog ondersteund door de fleshlight Vstroker een sextoy speciaal voor interactieve virtuele sex.

Deze adult game is uitsluitend bedoeld voor volwassenen die anderen willen ontmoeten in een virtual reality omgeving. De website van deze MMO (RPG) VR sex game ziet er duidelijk en overzichtelijk uit en iedere bezoeker kan direct het introductiefilmpje zoals die aan het begin van deze pagina kijken. Ook kun je er verschillende afbeeldingen vinden van avonturen in deze populaire VR sex game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stripchat VR