Samsung Gear VR

Home » Samsung Gear VR Webcam Sex Sites

Gratis VR webcam sex ervaren met hete modellen.

T&Cs Apply

18+. Gratis VR webcam sex live ervaren. 50 gratis tokens weggeef promotie - tokens kun je gebruiken in privé sessies.

*Geschikt voor 18 jaar en ouder

9% bonus bij aanschaf van 5000 of meer tokens en meer promoties.

T&Cs Apply

18+. Ontvang 9% bonus na het aanschaffen van 5000 of meer tokens. 6% bonus bij aanschaf van tussen de 3000 en 5000 tokens. 5% bonus bij aanschaf van tussen de 1000 en 3000 tokens.

*Geschikt voor 18 jaar en ouder

8% bonus bij aanschaf van 9000 tokens.

T&Cs Apply

18+. Gratis VR webcam sex live kijken.

*Geschikt voor 18 jaar en ouder.

Samsung Gear VR webcam sex

Met de Samsung Gear VR brengt deze fabrikant de VR Bril wederom op een hoger niveau. Voor een VR webcam sex beleving kom je met dit model voor een redelijke prijs prima uit. De bril wordt geleverd met een controller, maar niet met smartphone. De Samsung Gear VR werkt met een specifieke reeks Samsung Galaxy-smartphones, voornamelijk uit de Galaxy S- en Note-series. Controleer de compatibiliteit van jouw specifieke model en de versie van de Gear VR-headset die je bezit om ervoor te zorgen dat ze goed samenwerken. Zorg ervoor dat je apparaat goed is bijgewerkt en optimaal ingesteld voor de beste VR webcam sex.

Smartphone beeldscherm

In de kern is de Samsung Gear VR feitelijk bedoeld om een van de vele diverse Samsung smartphones te huisvesten. Dat betekent dat de telefoon geïntegreerd wordt in de VR bril. De smartphone fungeert dus uiteindelijk als een beeldscherm. Hoe beter de kwaliteit van de smartphone, hoe beter de weergave, die door de Gear VR overgebracht kan worden. Daarmee beschik je ook meteen over de kracht van de smartphone. Dus ook daarvoor geldt, hoe krachtiger de telefoon, des de beter de interactie met de VR bril plaats heeft. De Gear VR wijzigt namelijk met name de visuele aspecten, die een toevoeging vormen op het gebruiksgemak van de smartphone waar je al vertrouwd mee bent.

De bediening van de Samsung Gear VR

De meegeleverde draadloze controller stelt je in staat om met behulp van enkele basisknoppen te navigeren in jouw virtuele realiteit. De ronde touchpad bovenop fungeert net als hoe je een muis op een laptop bedient en zijn vooral gebaseerd op het swipen op je touchpad. Er is een knop voor terug gaan, naar “Home” gaan, volume aanpassen en een trigger voor het in gang zetten van specifieke acties. Er zit ook nog eens een bewegingssensor ingebouwd om de bewegingen, die je in de vrije lucht maakt met de controller in je hand, ook te kunnen volgen. De controller is gemaakt voor een hand. Eenmaal wanneer je het in je hand hebt, voelt het gebruik heel natuurlijk aan. De combinatie van de Gear VR en de bijbehorende controller werkt vloeiend en de besturing is prettig. Let er alleen wel op dat de batterijen op tijd vervangen moeten worden.

Het Beeld

Zoals eerder vermeld, wordt de kwaliteit van het beeld bepaald door de smartphone die gebruikt wordt. De VR Bril op zichzelf heeft een beeld met een gezichtveld van 101° door de grote ingebouwde lens. Daarmee kun je nieuwe gebieden ontdekken in jouw virtuele realiteit alsof je het met je eigen ogen ziet. De head tracking systeem op de Samsung Gear VR is voorzien van een gyroscoopsensor en snelheidsmeter om vloeiende natuurlijke bewegingen van jezelf te kunnen volgen en zo goed mogelijk te simuleren in het systeem. De bewegingen die je maakt en visuele veranderingen die daarmee gepaard gaan, voelen heel natuurlijk aan.

Geschikte adult content

Het aanbod aan VR adult content welke geschikt is voor deze VR bril neemt steeds meer toe. VR sex cams en films zijn volop in opkomst. Je kunt kiezen uit allerlei VR adult content want er wordt steeds meer aangeboden in allerlei genres. Het is een terrein wat volop ontgonnen wordt door een toenemend aantal VR adult producenten.

VR Webcam sex beleving

Uiteindelijk gaat het om jouw beleving. Je kunt nu VR webcam sex beleven alsof je letterlijk bij de webcam girl aanwezig bent. Meestal ervaar je 101° gezichtsveld en krijg je het gevoel alsof je deel uitmaakt van de VR webcam sex show, doordat je letterlijk 101° bijna rondom je heen kunt kijken. De Gear VR geeft je nieuwe VR webcam sex ervaringen en daar draait het om.

Versies van de  Samsung Gear VR

De Samsung Gear VR heeft verschillende versies gehad, en de compatibiliteit kan variëren afhankelijk van de specifieke versie van de Gear VR-headset die je hebt. Hier zijn enkele van de belangrijkste versies:

 1. Gear VR Innovator Edition: Ondersteunt Galaxy S6, S6 Edge.
 2. Gear VR Consumer Edition (SM-R322): Ondersteunt Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 5, S7, S7 Edge.
 3. Gear VR (SM-R323): Ondersteunt Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 5, S7, S7 Edge, S8, S8+.
 4. Gear VR (SM-R324): Ondersteunt Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 5, S7, S7 Edge, S8, S8+, S9, S9+.
 5. Gear VR (SM-R325): Ondersteunt Galaxy Note 8, S8, S8+, S9, S9+, Note 9, Galaxy A8 (2018), A8+ (2018).

Tips voor Gebruik van de Samsung Gear VR

 1. Zorg voor Updates: Zorg ervoor dat zowel je telefoon als de Gear VR-software up-to-date zijn voor de beste prestaties en compatibiliteit.
 2. Gebruik een Goede Pasvorm: Plaats je telefoon correct in de Gear VR voor een stabiele en comfortabele VR webcam sex ervaring.
 3. Ventilatie: Smartphones kunnen warm worden tijdens intensief VR-gebruik, dus zorg voor voldoende ventilatie.
 4. Kwaliteitsinhoud: Maak gebruik van VR webcam sex sites die compatibel zijn met de Samsung Gear VR voor de beste ervaring.

Samsung Mobiele telefoons die compatibel zijn met Gear VR-headsets.

Samsung Gear VR Innovator Edition

 • Galaxy S6
 • Galaxy S6 Edge

Samsung Gear VR Consumer Edition (SM-R322)

 • Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+
 • Galaxy Note 5
 • Galaxy S7, S7 Edge

Samsung Gear VR (SM-R323)

 • Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+
 • Galaxy Note 5
 • Galaxy S7, S7 Edge
 • Galaxy S8, S8+

Samsung Gear VR (SM-R324)

 • Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+
 • Galaxy Note 5
 • Galaxy S7, S7 Edge
 • Galaxy S8, S8+
 • Galaxy S9, S9+

Samsung Gear VR (SM-R325)

 • Galaxy Note 8
 • Galaxy S8, S8+
 • Galaxy S9, S9+
 • Galaxy Note 9
 • Galaxy A8 (2018), A8+ (2018)