Playstation VR

Home » Playstation VR

9% bonus bij aanschaf van 5000 of meer tokens en meer promoties.

T&Cs Apply

18+. Ontvang 9% bonus na het aanschaffen van 5000 of meer tokens. 6% bonus bij aanschaf van tussen de 3000 en 5000 tokens. 5% bonus bij aanschaf van tussen de 1000 en 3000 tokens.

*Geschikt voor 18 jaar en ouder

8% bonus bij aanschaf van 9000 tokens.

T&Cs Apply

18+. Gratis VR webcam sex live kijken.

*Geschikt voor 18 jaar en ouder.

VR live cam sex met de Playstation VR

Wat je moet weten over de PlaystationVR bril van Sony om live VR cam sex te ervaren. De adult entertainment industrie is onder de indruk van virtual reality. VR wordt door veel mensen gezien als de toekomst van porno en Sony kan als een van de succesvolste producenten van gameconsoles natuurlijk niet achterblijven. Dit zijn de belangrijkste dingen die je moet weten.

Eenvoudig aansluiten en VR webcam girls kijken

In tegenstelling tot veel van de VR-headsets die al op de markt zijn heb je geen dure, high-end pc nodig. De Playstation VR werkt gewoon op je PS4, wat maakt dat je na aansluiten meteen al kunt kijken. De headset is aangenaam licht en comfortabel ontworpen, met een verstelbare hoofdband en vizier zodat het geschikt is voor iedereen. Je kunt hem gemakkelijk op- en afzetten en het minimalistische design zorgt ervoor dat je onverstoord VR sex cams kunt kijken. Bij de aankoop van een Playstation VR krijg je een Demo Disc. Zo kun je enkele van de nieuwe VR adult entertainment avonturen meteen al ervaren, direct na het aansluiten.

Tijd en omgeving vergeten met Playstation VR-cams

Iedere rasechte webcamsex fan kent wel een webcam girl waarin hij zichzelf (en de tijd!) kan verliezen. De Playstation VR zet je midden in de wereld van de VR webcamsex waardoor je niet alleen de tijd, maar ook je omgeving vergeet. Het 5,7 inch scherm laat je genieten van een breed gezichtsveld en het geavanceerde systeem dat je hoofd met bewegingen van 360 graden volgt, verzekert dat dat gezichtsveld ononderbroken blijft. De PS4 weet gelukkig wel altijd waar je bent, zelfs als jij dat niet meer weet. Negen leds op de voorkant, zijkanten en achterkant van de Playstation VR worden automatisch gevolgd door de Playstation Camera. De PS4 bepaalt je precieze locatie zodanig dat je vrijuit kunt bewegen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je per ongeluk de deur uitloopt. Naast de DUALSHOCK 4 controller kun je ook de Playstation Move-bewegingscontroller gebruiken.

Top virtual reality camsex kwaliteit

De Playstation VR geeft beelden weer met een framerate van 120 per seconde, wat dubbel zo veel is als de standaard fps voor current-gen games en ook aanzienlijk meer is dan de 90 fps die de Oculus Rift en HTC Vive bied. De geluiden lijken van overal om je heen te komen door een surroundsound dat gebruik maakt van 3D-audio. Net als in het echte leven zal je instinctief je hoofd draaien bij het horen van een voetstap achter je en de afstand zonder moeite kunnen beoordelen. Dit alles maakt dat de wereld levend en realistisch aan voelt, en niet gewoon als een virtuele projectie. Breng de wereld van de virtual reality camsex tot leven zoals je dat nog nooit gedaan hebt, vanuit het comfort van je bank.