Ivory is sinds kort een VR webcam model en je kan haar nu in virtual reality bewonderen. Deze beeldschone glamoureuze camgirl heeft een mediterraans uiterlijk eenn atletisch figuur en grote borsten. Tijdens haar live shows kunnen bezoekers het interactieve seksspeeltje van Lovense besturen, zodat zij extra geile momenten beleefd voor de cam.

Ivory VR live cam shows
*Sexy VR camgirl * Mediterraans * Grote borsten * Interactief seksspeeltje * VR sexchat                Bekijk de shows!

Ivory VR camgirl met grote borsten

Ivory houdt van…

Ze houdt van boksen en vind zichzelf er goed in. Ze spreekt maar liefst 5 talen : Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Nederlands. Haar levensmotto is: sensualiteit zonder liefde is een zonde: liefde zonder sensualiteit is erger dan een zonde. Bezoekers van haar camroom vinden er momenteel alleen shows waar de Lovense sekspeeltjes in voorkomen.

Ivory VR orgasme

Interactief seksspeeltje

Het interactieve seksspeeltje reageert op fooien die worden gegeven. Er kunnen tussen de 1 en 5000 tokens fooi gegeven worden om de trillingen van het speeltje te activeren. Hoe meer tokens er fooi worden gegeven des te langer het speeltje trilt in haar vagina. Naast het tippen kan je ook een privéshow aanvragen voor tokens.

Ivory VR live cam foto’s