Home » Falling Angel

Falling Angel

  • door
Falling Angel Milf Blondine

Falling Angel is een 33 jarige milf blondine met grote borsten en een strak atletisch figuur. Haar echte naam is Deea en ze is lief en sexy en altijd bereid om te behagen. Hier vind je haar (VR) webcam profiel op de bekende sexcam site Stripchat waar Falling Angel enorm populair is. Ze traint verder veel om optimaal in vorm te blijven.

Falling Angel is zichzelf voor de cam aan het vingeren

Ze is 170 cm lang en weegt 56 kilo. Haar borstgrootte is 80C/36C en haar taille 66cm/26 en haar heupen en kont 94cm/37 In haar live sex shows doet ze aan : dansen, op z’n hondjes, dirty talk, voetfetish, yoga, ohmibod, olie, topless, twerken en spellen spelen. In haar privé shows doet ze uitsluitend aan : Seksspeeltjes, dildo, striptease, vingeren, en dominantie.

Falling Angel Sex Toy
In haar cam shows zijn altijd veel bezoekers aanwezig en heeft zij op de cam site Stripchat al 137 duizend likes gekregen. Op Twitter is ze ook actief en heeft daar 14.300 volgers. Ook is ze nog actief op de sexcam sites Chaturbate, Bongacams, en Xhamster live. Op Xvideos vind je een 74 minuten durende webcam video van Falling Angel en zo kan je alvast kijken wat zij in huis heeft.

Foto’s van Falling Angel